Thermal Zugló 2.

Fő adatok

Elhelyezkedés:

Budapest, 14. kerület

Építés éve:

2018

Lakások száma:

186

Eladási megbízások száma:

?

A Cordia Thermal Zugló első ütemének piaci sikerét követően 2016. I. negyedévében indították el a Cordia Thermal Zugló második ütemét. Az öt darab, 6+1 szintes lakóépület együttese, családias hangulatú lakóparkot alkot, amely az első ütem épületeinek tőszomszédságában, az Egressy út és a Fischer István utca által határolt parkosított területen helyezkedik el.

Miként az első építési szakasz esetében, a Cordia Thermál Zugló II. fürdőszobáinak termálvíz-ellátása is az 1 735 m mélységből feltörő termálvízzel történik.

A lakásokhoz ideális méretű terasz tartozik, a földszinti lakások komfortját pedig kertkapcsolat teszi teljessé. A lakópark tőszomszédságában termál- és strandfürdő, sport- és wellness létesítmények működnek. A lakópark közlekedési infrastruktúrája is kiváló: az M2 metróvonal Örs vezér tere állomását kb. 10 perc alatt, a Belvárost kb. 15 perc alatt lehet autóval elérni.

Összesen 186 lakás, az épületek alatt teremgarázs és tárolók találhatóak.

Eladó használt lakások ebben a projektben:

Ha nincs a kínálatunkban, olyan lakás amit keres, kérem írja meg elképzelését és amint bekerül a rendszerbe, értesítjük Önt!