Köszöntjük a Corvin Ingatlan oldalán! Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy a hazai ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztője, a Cordia Magyarország által megvalósított lakóingatlan beruházások másodlagos piacát a legmagasabb szakértelemmel kiszolgálja. Így portfóliónkban kizárólagosan a Cordia Magyarország által fejlesztett lakások, használtlakás piacon való megjelenésével és közvetítésével foglalkozik. Mivel az alapító Kassay Rita korábban a Cordia értékesítési igazgatója volt, így minden beruházást személyesen is jól ismer, és a legtöbb fejlesztést személyesen is végigkísérte.

Elkötelezetten hiszünk az értékteremtésben és így a minőségi lakásokban, ezért is kínáljuk a már korábban értékesített, de nagyon magas műszaki tartalmú Cordia lakásokat a használtlakás piacon.

Kínálatunk folyamatosan újabb lakásokkal bővül, így amennyiben nincs éppen a jelenlegi oldalon az a lakás, amit Ön elképzelt, ez nem jelenti azt, hogy pár héten belül nem lesz éppen olyan a portfóliónkban. Így kérjük, adja meg, mi az elképzelése és amint bekerül a rendszerünkbe, keresni fogjuk Önt.

Örömteli lakáskeresést kívánunk!

Kassay Rita
Alapító

Lépjen velünk kapcsolatba!