Cordia Terrace Residence 1-2.

Fő adatok

Elhelyezkedés:

Budapest, 11. kerület

Építés éve:

Terrace Residence 1 - 2009
Terrace Residence 2- 2018-től folyamatban

Lakások száma:

Cordia Terrace Residence 1.: 59
Cordia Terrace Residence 2.: 65

Eladási megbízások száma:

1

Cordia Terrace Residence 1.

A Cordia Terrace Residence I. lépcsőzetes kialakítású teraszházakból álló, csúcsminőségű lakóparkja Madárhegyen, a budai hegyek délnyugati lejtőjénél, a Széchenyi-hegy lábánál.A Buda egyik legszebb zöldövezeti részén, a XI. kerületben létesült lakópark nyugodt környezetet és exkluzív életminőséget kínál. Mindegyik lakás rendkívül napos, az emeleti lakásokhoz tágas teraszok tartoznak, a földszinti lakók saját kertjüket élvezhetik.A lakópark könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. A környéken számtalan üzlet és szolgáltatás található.Összesen 59 lakás épült az első ütemben, az épületek alatt teremgarázs és tárolók kaptak helyet.

Cordia Terrace Residence 2.

A Cordia Terrace Residence második építési fázisában két darab, 5+1 szintes épület készült. A munkálatok 2016-ban kezdődtek el. A nagyszerű helyszínnek köszönhetően a lakások többségéből pazar kilátás nyílik Kelenvölgyre és a Széchenyi-hegyre. A csúcsminőségű lakópark lépcsőzetes kialakítású teraszházakból áll; tervezői – az első ütemhez hasonlóan – igyekeztek maximálisan kihasználni a környezet egyedülálló adottságait.

A lakások egyik legnagyszerűbb adottsága az impozáns, nagyméretű terasz, ahol a lakók békében élvezhetik a friss levegőt, a lakóparkot körülvevő fák látványát, valamint az eszményi környezetet, amely a tökéletes pihenést és kikapcsolódást tesz lehetővé.

Az épületek alatt létesült teremgarázsok, amelyekből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújtanak. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

Összesen 65 lakás található a lakóépületben.

Eladó használt lakások ebben a projektben:

Ha nincs a kínálatunkban, olyan lakás amit keres, kérem írja meg elképzelését és amint bekerül a rendszerbe, értesítjük Önt!