Cordia Fontana Ház

Fő adatok

Elhelyezkedés:

Budapest, 8. kerület

Építés éve:

2009

Lakások száma:

240

Eladási megbízások száma:

?

Magyarországon az első jelentős, környezettudatos koncepció alapján épült lakóingatlan, amely geotermikus rendszert használt a lakások hűtésére és fűtésére.

A Cordia Fontana Ház lakói egyaránt élvezhetik a belvárosi életstílus izgalmas lüktetését és a Corvin Sétány szerteágazó kényelmi szolgáltatásait. Egy frissítő úszás, egy kellemes éttermi vacsora vagy egy jó film a moziban – itt bármikor a mindennapok velejárója lehet.

A modern építészeti elemek, a különlegesen kialakított saroktorony és az áttört homlokzat, valamint a fa, fém, kő, textil és üveg merész használata karakteres dinamizmust ad az épület megjelenésének.

A belső terek tágassága és az ízléses díszítése is meggyőzően bizonyítja, hogy a Cordia Fontana Ház rendkívül stílusos épület a maga kategóriájában.

A Fontána ház a Corvin Sétányon ha kijöttünk a Corvin Plázából, akkor rögtön balkéz felől az első ház.

Összesen 240 lakás található itt. A Sétány felől színvonalas üzletek, míg az épület alatt teremgarázsok és tárolók kaptak helyet.

Eladó használt lakások ebben a projektben:

Ha nincs a kínálatunkban, olyan lakás amit keres, kérem írja meg elképzelését és amint bekerül a rendszerbe, értesítjük Önt!