Cordia City Garden

Fő adatok

Elhelyezkedés:

Budapest, 8. kerület

Építés éve:

2010

Lakások száma:

346

Eladási megbízások száma:

?

A Corvin Sétány lakóépületei közül harmadikként elkészült elegáns Cordia City Garden, a Fontána házzal szemben, egyedülálló építészeti megoldásokat vonultat fel. Nevét a hatalmas, hét teniszpálya nagyságú belső udvaráról kapta, amely egyike a Belváros legnagyobb méretű magánkertjeinek.

A Cordia City Garden lakói a hatalmas belső park nyújtotta békés környezet mellett a modern városi lét valamennyi előnyét is élvezhetik. A lakóépület alsó szintjén, a számos étterem és kávézó társaságában található a Dumaszínház, valamint a Belváros legnagyobb fitnesz- és wellnessközpontja, egy 25 méteres úszómedencével. A ház központi elhelyezkedésének köszönhetően a környék összes szolgáltatása – az üzletek, a mozi, az éttermek sétatávolságon belül vannak, de a Corvin Sétány maga is kellemes sétákra nyújt lehetőséget.

Összesen 346 lakás, fitness terem, a Sétány felől üzletsor, az épület alatt többszintes teremgarázsok és tárolók kaptak helyet.

Eladó használt lakások ebben a projektben:

Ha nincs a kínálatunkban, olyan lakás amit keres, kérem írja meg elképzelését és amint bekerül a rendszerbe, értesítjük Önt!